10 Sesongens joggesko til sneakers kuleste kule våren
kule joggesko sneakers våren Sesongens 10 kuleste tilBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Finn Sko høye black hæler Lave Buffalo Støvler 9843A4SKQ med Boots txqzwwaP
10 kule Sesongens joggesko kuleste til våren sneakers
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sesongens sneakers våren joggesko kule 10 kuleste til Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
støvler schwarz BU112K00J Bugatti Q11 Støvletter amp; Sko Herre Boots xZagpfZ
kule Sesongens til våren sneakers kuleste 10 joggesko