sko free 3 max Free Run Dame Nike nike Rød air 2012 sommer nike Grå
air Grå Rød Nike nike 3 sko 2012 Run max Free free Dame nike sommerBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sko 1954 tex sko Sko Handelshus siden barnjunior barnjunior gore tCqOf8wSS
Grå free nike Free sommer Rød Nike nike 2012 Run air 3 max sko Dame
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

sko Rød Dame air 2012 3 Nike nike Free max sommer free nike Grå Run Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
dame Handelshus sko Sko tex siden dame 1954 Sko gore z4xYFwI
max Run air sommer Nike Free free Grå Dame sko Rød 2012 nike nike 3