1948 joggesko Puma Dame Nyeste black Herre Høye Sko Sko Billig
black Høye Puma Sko 1948 Dame Billig Sko Herre Nyeste joggeskoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Svart Air Sale Dame Billig Hot 6 Sko Blå Nike Salg Tailwind Max New xCZqx06wn
1948 Puma Billig Dame Sko joggesko Høye black Herre Nyeste Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Dame Sko Høye Sko Nyeste Herre joggesko Puma black Billig 1948 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Kvalitet Free Grå Hot Blå Flyknit Sale Nike Rosa 0 3 Høy Joggesko T44EBqxI
Herre 1948 Billig Dame Høye joggesko Nyeste Puma black Sko Sko