0 2013 4 Grå free oslo Menn Free Nike nike Oransje nike V2 sko
oslo Free V2 free Oransje Nike 0 2013 nike Grå sko 4 Menn nikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
KAMPANJER SKO SKO opptil Nyt ANGULUS ROSA BARN BARN LYS 6SD611 HHwq7r4Z
Grå 2013 Nike V2 nike nike oslo sko 0 free Free Oransje 4 Menn
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike V2 sko nike 0 oslo 4 Free Grå nike Oransje Menn 2013 free Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Vintersko Viking Grå Barn Vintersko boots kampanjer boots og og 7w5AIxqU
oslo Grå V2 Menn 4 Free nike 2013 free 0 Oransje sko nike Nike