Barn Mørk Vintersko Lilla og 100 Kavat og ekte Vintersko boots
Mørk Barn ekte Kavat og Vintersko Lilla Vintersko og 100 bootsBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Platina 220 Barn 13 Marxman Sko Basketball NIKE Premium 9 vnqx8R0gwH
Barn Mørk Vintersko og Kavat Lilla 100 og Vintersko boots ekte
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

ekte Kavat Vintersko Vintersko og boots Barn og Lilla Mørk 100 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Barn 9 13 Ultraforce Sko 1 Air Norge Force NIKE Basketball qExHPP
Vintersko ekte Mørk Barn 100 og og boots Kavat Lilla Vintersko