Dame 2017 Tr Free BlåFlash Nike 5 LimeHvitBlå Hvit Still Sko Nike
Still BlåFlash Sko Free Nike Nike 5 Dame LimeHvitBlå Hvit Tr 2017Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
herre nøytrale lyte fuzex løpesko Asics blue inkwhitemethyl x70gqRAw
BlåFlash Hvit Sko Free Nike Tr Nike Dame 2017 LimeHvitBlå 5 Still
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

5 Free LimeHvitBlå 2017 Nike Still BlåFlash Sko Nike Dame Tr Hvit Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Asics guavaposeidonpeach fuzex melba dame løpesko nøytrale 1qRHwF1xP
Dame Hvit Still 5 LimeHvitBlå Nike BlåFlash Free Sko Tr Nike 2017